25N Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

Un any més Marratxí s’uneix al “Dia contra la voilència masclista” que es celebra cada any el 25 de Novembre. Per aquest any hi ha preparats diversos actes reivindicatius en favor de la igualtat de gènere i l’erradicació de la violència masclista.

ACTIVITATS

– Concurs de fotografia i video a Instagram relacionat amb la lluita contra la violència masclista en qualsevol de les seves manifestacions. Les persones que participin només podran presentar un proposta i amb una modalitat (fotografia o vídeo). Les fotografies o vídeos presentats han de ser originals.

– Dijous 21 de novembre a les 19:00 h Microteatre amb temàtica de violència de gènere, per la companyia El Somni Produccions. LLoc: CIFP Son Llebre.Activitat gratuita. Dirgida a persones a partir de 12 anys. Inscripcions a marratxisocial.ts1@estudi6.com amb Nom, Llinatges i màxim de reserva de places 10 persones per correu. Places limitades. L’esdeveniment consisteix en la representació de les micropeces  amb un col·loqui posterior per a debatir i per a reflexionar sobre les temàtiques tractades.(Estam pendents de si facilitem un bus per als IES per arribar a Son Llebre)

– Divendres 22 de novembre a les 17:00h Contacontes “Recontam els contes”, impartit per Francesca Vadell, pera  infants a partir de 4 anys. Lloc: Biblioteca nova de Pont d’Inca ( pendents de que ens confirmin el lloc). Els contes són històries narrades per educar en la igualtat. Tots elles, estan impregnades de valors com: respecte, estima, empatia, diversitat, solidaritat i llibertat.