Espai Jove Marratxí

Els espais joves volen oferir una alternativa vàlida, educativa i sociocultural als joves, que els il·lusioni a formar part de la vida social i cultural del municipi, que els animi a participar de les diferents activitats, i que també serveixi com a punt d’informació i orientació.

Els Espais Joves de Marratxí són uns espais de trobada i participació per joves d’entre 14 i 30 anys, on poder desenvolupar les seves iniciatives, participar en activitats d’oci, tallers, cursets…

Els dinamitzadors són els encarregats de dur a aquesta tasca a terme, a part de coordinar i gestionar cada espai jove. Així com fer-se càrrec i responsables els joves usuaris i participants de les activitats proposades pels espais joves.

El servei de dinamització juvenil treballa per fomentar i oferir un oci alternatiu i saludable organitzant activitats i sortides extraordinàries de forma puntual i unes altres ja fixes des de fa anys.

Agenda Jove Febrer 2020 (PDF)

Agenda Jove Desembre 2019 (PDF)

Agenda Jove Novembre  2019(PDF)

Agenda

Carnets

El carnet ISIC és l’únic document que acredita la condició d’estudiant arreu del món, reconegut per la UNESCO i la Unió europea.

Avantatges: es pot gaudir de 40.000 descomptes a 120 països en museus, teatres, transports, activitats culturals i molt més.

Edat: a partir dels 12 anys i sense límit d’edat

Preu: 9€

Validesa: un anys de durada, des de la data d’emissió.

El Carnet Teacher està creat especialment per a professors. Permet obtenir descomptes en viatges, museus, monuments i exposicions a un nombre de països.

Avantatges: descomptes en tarifes aèries, museus, teatres, activitats culturals…. arreu del món.

Validesa: un any a partir de la data d’emissió

Preu: 9 €

El carnet d’alberguista permet idenf¡tificar-se com a membre de la REAJ (Red Española de Albergues Juveniles- www.reaj.com) i allotjar-se als albergs que hi pertanyen així com als associats a la IYHF (International Youth Hostel Federation – www.iyhf.org). També gaudir dels diferents avantatges i promocions que ofereixen.

Modalitats:

–          Juvenil: menors de 30 anys. Preu 6€

–          Adults: a partir de 30 anys, sense límit d’edat. Preu: 13€

–          Grup: mínim 10 persones menors de 30 anys. Preu: 16 € (Aquest carnet és gratuït sempre que es demostri la condició de grup federat, associació, etc. S’ha de presentar una fotocopia dels estatuts, per adjuntar amb l’imprès)

–          Familiar: famílies espanyoles amb fills menors de 18 anys. Preu: 25€

Validesa: el carnet té una durada d’un anys des del dia en que s’emet.

Aquest carnet NO es pot tramitar a l’Àrea de Joventut.

El Carnet Jove del Govern de les Illes Balears té com a funció principal propiciar l’accés a un seguit de producte, serveis i avantatges econòmics per als joves. Està destinat als joves d’entre 14 i 30 anys, ambdues edats incloses.

Preu: 6€

Es pot sol·licitar en qualsevol moment al llarg de l’any, amb una vigència de 4 anys des de l’emissió, si bé caduca quan el titular arriba a l’edat de 31 anys. Cal presentar el DNI (o fotocopia), passaport, o document d’identitat equivalent.

Per aconseguir el Carnet Jove només cal anar 8tant el jove com qualsevol altrer persona, sempre que dugui al menys una fotocòpia del DNI del futur titular) a qualsevol oficina de “La Caixa” o de “BMN Sa Nostra” o bé a l’Institut Balear de la Joventut (Departament de Carnet Jove, C/ Uruguai, s/n Palma, tel. 971 17 89 37 carnetjove@ibjove.caib.es).

Ara També es pot sol·licitat el Carnet Jove mitjançant la web oficial http://carnetjove.caib.es amb un formulari molt fàcil d’emplenar.

Espai Pont d’Inca

C/ Santa Caterina Thomas

Tel: 610 19 11 48

dinamitzaciomarratxi4@gmail.com

Espai Pla de Na Tesa

 C/ Ca n’Agulla, 5

Tel: 687 61 05 72

dinamitzaciomarratxi2@gmail.com

Espai Pórtol

C/ Albert Castell, 4A

Tel. 637 09 81 87

 dinamitzaciomarratxi1@gmail.com