Espais Joves

Els espais joves volen oferir una alternativa vàlida, educativa i sociocultural als joves, que els il·lusioni a formar part de la vida social i cultural del municipi, que els animi a participar de les diferents activitats, i que també serveixi com a punt d’informació i orientació.

Els Espais Joves de Marratxí són uns espais de trobada i participació per joves d’entre 14 i 30 anys, on poder desenvolupar les seves iniciatives, participar en activitats d’oci, tallers, cursets…

Els dinamitzadors són els encarregats de dur a aquesta tasca a terme, a part de coordinar i gestionar cada espai jove. Així com fer-se càrrec i responsables els joves usuaris i participants de les activitats proposades pels espais joves.

El servei de dinamització juvenil treballa per fomentar i oferir un oci alternatiu i saludable organitzant activitats i sortides extraordinàries de forma puntual i unes altres ja fixes des de fa anys.

Carnets

El carnet ISIC és l’únic document que acredita la condició d’estudiant arreu del món, reconegut per la UNESCO i la Unió europea.

Avantatges: es pot gaudir de 40.000 descomptes a 120 països en museus, teatres, transports, activitats culturals i molt més.

Edat: a partir dels 12 anys i sense límit d’edat

Preu: 9€

Validesa: un anys de durada, des de la data d’emissió.

El Carnet Teacher està creat especialment per a professors. Permet obtenir descomptes en viatges, museus, monuments i exposicions a un nombre de països.

Avantatges: descomptes en tarifes aèries, museus, teatres, activitats culturals…. arreu del món.

Validesa: un any a partir de la data d’emissió

Preu: 9 €

El carnet d’alberguista permet idenf¡tificar-se com a membre de la REAJ (Red Española de Albergues Juveniles- www.reaj.com) i allotjar-se als albergs que hi pertanyen així com als associats a la IYHF (International Youth Hostel Federation – www.iyhf.org). També gaudir dels diferents avantatges i promocions que ofereixen.

Modalitats:

–          Juvenil: menors de 30 anys. Preu 6€

–          Adults: a partir de 30 anys, sense límit d’edat. Preu: 13€

–          Grup: mínim 10 persones menors de 30 anys. Preu: 16 € (Aquest carnet és gratuït sempre que es demostri la condició de grup federat, associació, etc. S’ha de presentar una fotocopia dels estatuts, per adjuntar amb l’imprès)

–          Familiar: famílies espanyoles amb fills menors de 18 anys. Preu: 25€

Validesa: el carnet té una durada d’un anys des del dia en que s’emet.

Aquest carnet NO es pot tramitar a l’Àrea de Joventut.

El Carnet Jove del Govern de les Illes Balears té com a funció principal propiciar l’accés a un seguit de producte, serveis i avantatges econòmics per als joves. Està destinat als joves d’entre 14 i 30 anys, ambdues edats incloses.

Preu: 6€

Es pot sol·licitar en qualsevol moment al llarg de l’any, amb una vigència de 4 anys des de l’emissió, si bé caduca quan el titular arriba a l’edat de 31 anys. Cal presentar el DNI (o fotocopia), passaport, o document d’identitat equivalent.

Per aconseguir el Carnet Jove només cal anar 8tant el jove com qualsevol altrer persona, sempre que dugui al menys una fotocòpia del DNI del futur titular) a qualsevol oficina de “La Caixa” o de “BMN Sa Nostra” o bé a l’Institut Balear de la Joventut (Departament de Carnet Jove, C/ Uruguai, s/n Palma, tel. 971 17 89 37 carnetjove@ibjove.caib.es).

Ara També es pot sol·licitat el Carnet Jove mitjançant la web oficial http://carnetjove.caib.es amb un formulari molt fàcil d’emplenar.

Espai Pont d’Inca

 C/ Santa Caterina Thomas (escola vella )

 Tel. 971 42 26 13

 espaipont@gmail.com

Espai Pla de Na Tesa

 C/ Ca n’Agulla, 5

 Tel. 971 79 57 06

 espaijovepladenatesa@gmail.com

Espai Pórtol

 C/ Major, 135

 Tel. 971 60 38 68

 espaiportol@gmail.com