Agenda

Els festius locals de 2020 a Marratxí seran dia 30 de juny i 9 d’octubre.
, QUÈ FER A MTXÍ
, QUÈ FER A MTXÍ
, QUÈ FER A MTXÍ
, QUÈ FER A MTXÍ

CULTURA A LA FRESCA

L’estiu convida a sortir de les cases, per aquest motiu i per incentivar que la gent ho faci, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament ha preparat un programa que inclou teatre i sobretot música, molta música.

, QUÈ FER A MTXÍ

CURSA DEL SIURELL 2019

Dissabte 1 de setembre es durà a terme la VII Cursa des Siurell-Marratxí 2019, organitzada per l’Ajuntament de Marratxí en acte solidari per a Aspanob, sota el lema “CorrePerAspanobMarratxí”.

CERÀMICA

Des de finals del segle XVII comença la tradició de les olles a Pòrtol amb l’argila blanca, extreta del Pou del Coll i la terra roja de les Coves de Can Guidet es fabriquen artesanalment peces de ceràmica tradicionals i modernes. Pots visitar les olleries que encara fan feina de manera artesanal i comprar els seus productes.

XARXA DE SALUT

Crear hàbits saludables millora substancialment la qualitat de vida de les persones. La Xarxa de Salut és una plataforma local que té com a propòsit potenciar els recursos que proporcionen salut perquè la població de Marratxí els aprofiti.

ESCOLA ADULTS

A Marratxí posem a la vostra disposició tot un ventall de formacions per adults per tal de que els nostres veïnats puguin continuar desenvolupant-se i formant-se

BIBLIOTEQUES

La missió de les nostres biblioteques és formar part activa del municipi, esdevenint el centre d’informació local, i facilitar als usuaris suports per a la seva formació, lleure i cultura. A Marratxí hi ha dues biblioteques públiques: una a Pòrtol i una altra al Pont d’Inca.

FIRA DEL FANG

La Fira del Fang es la fira més important del nostre municipi i una de les fires de ceràmica més prestigioses de l’Estat. Es donen cita artesans i ollers de tot el món i es fan activitats i exposicions relacionades amb el món de la ceràmica.

ESCOLA CERÀMICA

L’Escola Municipal de Ceràmica de Marratxí ofereix cursos durant tot l’any i també tallers monogràfics d’estiu per que puguis apendre a fer els teus dissenys en fang. Consulta les dates dels cursos i de matriculació.

ASSOCIACIONS

Les associacions a Marratxí realitzen moltes activitats com ara ioga, pilates, dança, pintura…Consulta aquí la informació i les activitats de totes les associacions i entitats del municipi.

CLUBS ESPORTIUS

Vols fer esport a un dels clubs esportius del municipi? Consulta aquí la informació de tots els que hi ha al nostre municipi.

, QUÈ FER A MTXÍ

HORTS URBANS

És un projecte que pretén estendre diferents horts urbans d’ús públic com una forma d’educació ambiental i nutricional, de prevenció d’exclusió social i de promoció de l’autonomia de les persones.

, QUÈ FER A MTXÍ

Línia Verda

Per comunicar-nos qualsevol incidència pots fer-ho des de la web o descarregant l’aplicació Línia Verda al teu mòbil.

, QUÈ FER A MTXÍ

, QUÈ FER A MTXÍ

APP Marratxí

Tota la informació sobre actualitat, esdeveniments, mercats… la teniu a la vostra mà si descarregueu l’app municipal de Marratxí.

, QUÈ FER A MTXÍ