Agenda

Los festivos locales de Marratxí 2021 serán el 30 de Junio y el 29 de Octubre.
personas en un mercats

SANT MARÇAL 2020

Un any més tornen les festes més esperades del nostre municipi. Enguany donada la situació sanitària actual es cel·lebrarà dins un marc diferent però des de l’Ajuntament de Marratxí no volem deixar passar l’oportunitat de commemorar aquestes festes tan especials per tots els marratxiners i marratxineres

dia del orgull

CERTAMEN DE PINTURA SANT MARÇAL 2020

El 2020 té lloc una nova edició del Certamen de Pintura de Sant Marçal.

>>Aquí pots consultar les bases i descarregar-ne la instància.

Cartell Cultura a la Fresca

CULTURA A LA FRESCA

L’estiu convida a sortir de les cases, per aquest motiu i per incentivar que la gent ho faci, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament ha preparat un programa que inclou teatre i sobretot música, molta música.

PISCINES MUNICIPALS

Torna l’estiu i a partir de dia 1 de juliol tornen a obrir les piscines municipals a Marratxí de Pòrtol, Sa Cabana i Es Pla de Na Tesa. Es recomana telefonar abans d'anar-hi per tal d'evitar aglomeracions.

Banner 7ma Cursa del Siurell 1 septiembre

CURSA DEL SIURELL 2019

Dissabte 1 de setembre es durà a terme la VII Cursa des Siurell-Marratxí 2019, organitzada per l’Ajuntament de Marratxí en acte solidari per a Aspanob, sota el lema “CorrePerAspanobMarratxí”.

CERÀMICA

Des de finals del segle XVII comença la tradició de les olles a Pòrtol amb l’argila blanca, extreta del Pou del Coll i la terra roja de les Coves de Can Guidet es fabriquen artesanalment peces de ceràmica tradicionals i modernes. Pots visitar les olleries que encara fan feina de manera artesanal i comprar els seus productes.

ESCOLA ADULTS

A Marratxí posem a la vostra disposició tot un ventall de formacions per adults per tal de que els nostres veïnats puguin continuar desenvolupant-se i formant-se

BIBLIOTEQUES

La missió de les nostres biblioteques és formar part activa del municipi, esdevenint el centre d’informació local, i facilitar als usuaris suports per a la seva formació, lleure i cultura. A Marratxí hi ha dues biblioteques públiques: una a Pòrtol i una altra al Pont d’Inca.

FIRA DEL FANG

La Fira del Fang es la fira més important del nostre municipi i una de les fires de ceràmica més prestigioses de l’Estat. Es donen cita artesans i ollers de tot el món i es fan activitats i exposicions relacionades amb el món de la ceràmica.

ESCOLA CERÀMICA

L’Escola Municipal de Ceràmica de Marratxí ofereix cursos durant tot l’any i també tallers monogràfics d’estiu per que puguis apendre a fer els teus dissenys en fang. Consulta les dates dels cursos i de matriculació.

ASSOCIACIONS

Les associacions a Marratxí realitzen moltes activitats com ara ioga, pilates, dança, pintura…Consulta aquí la informació i les activitats de totes les associacions i entitats del municipi.

CLUBS ESPORTIUS

Vols fer esport a un dels clubs esportius del municipi? Consulta aquí la informació de tots els que hi ha al nostre municipi.