Agenda

Los festivos locales de Marratxí 2021 serán el 30 de Junio y el 29 de Octubre.

PISCINES MUNICIPALS

Torna l’estiu i a partir de dia 1 de juliol tornen a obrir les piscines municipals a Marratxí de Pòrtol, Sa Cabana i Es Pla de Na Tesa. Es recomana telefonar abans d'anar-hi per tal d'evitar aglomeracions.

Banner 7ma Cursa del Siurell 1 septiembre

CURSA DEL SIURELL 2019

Dissabte 1 de setembre es durà a terme la VII Cursa des Siurell-Marratxí 2019, organitzada per l’Ajuntament de Marratxí en acte solidari per a Aspanob, sota el lema “CorrePerAspanobMarratxí”.

CERÀMICA

Des de finals del segle XVII comença la tradició de les olles a Pòrtol amb l’argila blanca, extreta del Pou del Coll i la terra roja de les Coves de Can Guidet es fabriquen artesanalment peces de ceràmica tradicionals i modernes. Pots visitar les olleries que encara fan feina de manera artesanal i comprar els seus productes.

ESCOLA ADULTS

A Marratxí posem a la vostra disposició tot un ventall de formacions per adults per tal de que els nostres veïnats puguin continuar desenvolupant-se i formant-se

BIBLIOTEQUES

La missió de les nostres biblioteques és formar part activa del municipi, esdevenint el centre d’informació local, i facilitar als usuaris suports per a la seva formació, lleure i cultura. A Marratxí hi ha dues biblioteques públiques: una a Pòrtol i una altra al Pont d’Inca.

FIRA DEL FANG

La Fira del Fang es la fira més important del nostre municipi i una de les fires de ceràmica més prestigioses de l’Estat. Es donen cita artesans i ollers de tot el món i es fan activitats i exposicions relacionades amb el món de la ceràmica.

ESCOLA CERÀMICA

L’Escola Municipal de Ceràmica de Marratxí ofereix cursos durant tot l’any i també tallers monogràfics d’estiu per que puguis apendre a fer els teus dissenys en fang. Consulta les dates dels cursos i de matriculació.

ASSOCIACIONS

Les associacions a Marratxí realitzen moltes activitats com ara ioga, pilates, dança, pintura…Consulta aquí la informació i les activitats de totes les associacions i entitats del municipi.

CLUBS ESPORTIUS

Vols fer esport a un dels clubs esportius del municipi? Consulta aquí la informació de tots els que hi ha al nostre municipi.