Agenda

Els festius locals de 2020 a Marratxí seran dia 30 de juny i 9 d’octubre.
MARÇ ESPAIS JOVES
Poster bicma
Poster XXXVI Fira del Fang
Cartell Cultura a la Fresca

CULTURA A LA FRESCA

L’estiu convida a sortir de les cases, per aquest motiu i per incentivar que la gent ho faci, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament ha preparat un programa que inclou teatre i sobretot música, molta música.

Banner 7ma Cursa del Siurell 1 septiembre

CURSA DEL SIURELL 2019

Dissabte 1 de setembre es durà a terme la VII Cursa des Siurell-Marratxí 2019, organitzada per l’Ajuntament de Marratxí en acte solidari per a Aspanob, sota el lema “CorrePerAspanobMarratxí”.

CERÀMICA

Des de finals del segle XVII comença la tradició de les olles a Pòrtol amb l’argila blanca, extreta del Pou del Coll i la terra roja de les Coves de Can Guidet es fabriquen artesanalment peces de ceràmica tradicionals i modernes. Pots visitar les olleries que encara fan feina de manera artesanal i comprar els seus productes.

XARXA DE SALUT

Crear hàbits saludables millora substancialment la qualitat de vida de les persones. La Xarxa de Salut és una plataforma local que té com a propòsit potenciar els recursos que proporcionen salut perquè la població de Marratxí els aprofiti.

ESCOLA ADULTS

A Marratxí posem a la vostra disposició tot un ventall de formacions per adults per tal de que els nostres veïnats puguin continuar desenvolupant-se i formant-se

BIBLIOTEQUES

La missió de les nostres biblioteques és formar part activa del municipi, esdevenint el centre d’informació local, i facilitar als usuaris suports per a la seva formació, lleure i cultura. A Marratxí hi ha dues biblioteques públiques: una a Pòrtol i una altra al Pont d’Inca.

FIRA DEL FANG

La Fira del Fang es la fira més important del nostre municipi i una de les fires de ceràmica més prestigioses de l’Estat. Es donen cita artesans i ollers de tot el món i es fan activitats i exposicions relacionades amb el món de la ceràmica.

ESCOLA CERÀMICA

L’Escola Municipal de Ceràmica de Marratxí ofereix cursos durant tot l’any i també tallers monogràfics d’estiu per que puguis apendre a fer els teus dissenys en fang. Consulta les dates dels cursos i de matriculació.

ASSOCIACIONS

Les associacions a Marratxí realitzen moltes activitats com ara ioga, pilates, dança, pintura…Consulta aquí la informació i les activitats de totes les associacions i entitats del municipi.

CLUBS ESPORTIUS

Vols fer esport a un dels clubs esportius del municipi? Consulta aquí la informació de tots els que hi ha al nostre municipi.

mujer trabajando en horts urbans

HORTS URBANS

És un projecte que pretén estendre diferents horts urbans d’ús públic com una forma d’educació ambiental i nutricional, de prevenció d’exclusió social i de promoció de l’autonomia de les persones.

app Ajuntament Marratxí

Línia Verda (Aturat)

Per comunicar-nos qualsevol incidència pots fer-ho des de la web o descarregant l’aplicació Línia Verda al teu mòbil.

código QR para Descargar la app

app Ajuntament de Marratxí

APP Marratxí

Tota la informació sobre actualitat, esdeveniments, mercats… la teniu a la vostra mà si descarregueu l’app municipal de Marratxí.

código QR para Descargar la app