CERTAMEN DE PINTURA DE SANT MARÇAL

Cada estiu l’Ajuntament organitza un certàmen de pintura que cada any agafa més foça i protagonisme tant a nivell autonòmic com en esferes més amples. Aquest cnocurs té un premi en metàl·lic i el ppoder exposar l’obra al centre d’exposicions de s’Escorxador.

BICMA

La Biennal Internacional de Ceràmica de Marratxí (BICMA) és un concurs de ceràmica artística adreçat als ceramistes de tot el món. El seu objectiu és fomentar la creació i la innovació, i donar suport als artistes que treballen i creen en el camp de la ceràmica.

FIRA DEL FANG

Marratxí és terra de fang. Cada any els artistes i artesans troben la seva diada en la que s’ha convertit en la fira més important del municipi, la Fira del Fang.

CULTURA POPULAR

Marratxí està molt lligat a la tradició i la cultura popular. Per això hi pots trobar ball de bot, una colla de geganters o xeremies.

Cartell Cultura a la Fresca

CULTURA A LA FRESCA

Els estius son per estar defora. Per això us l’ajuntament organitza una programació molt interessant per disfrutar de places i parcs de Marratxí gaudint de bones propostes culturals.

CENTRE EXPOSICIONS S’ESCORXADOR

S’Escorxador és un espai d’exposicions artístiques i alhora és la seu de l’escola municipal de ceràmica.

BIBLIOTEQUES

A Marratxí tenim dues biblioteques plenes d’activitats per totes les edats. Vine a passar una estona amb nosaltres.

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

Inicia’t als estudis musicals que ofereix l’Escola Municipal de Música de Marratxí.

>>Web de l’Escola Municipal de Música

ESCOLA DE CERÀMICA

L’Escola Municipal de Ceràmica de Marratxí torna aquest curs 2018 – 2019 oferint dos cursos, torn i ceràmica, amb els mateixos preus que els anys anteriors.

JORNADES D’ESTUDIS LOCALS

Les Jornades d’Estudis Locals són una activitat relacionada amb l’àmbit de la recerca, una oportunitat perquè els investigadors puguin exposar i donar a conèixer els seus treballs relacionats amb diferents àmbits, com la història, l’educació, l’art, la ciència etc.

ENTERRAMENT DE LA SARDINA

L’Enterrament de la Sardina és una festa pagana que, en tot cas, suposa el punt i final del Carnaval (temps de diversió desenfrenada i sense límits) per iniciar el temps de Quaresma, que equival a abstinència (un temps era abstinència de sexe i també gastronòmica referida a la carn).

app Ajuntament Marratxí

Línia Verda (Aturat)

Per comunicar-nos qualsevol incidència pots fer-ho des de la web o descarregant l’aplicació Línia Verda al teu mòbil.

código QR para Descargar la app

app Ajuntament de Marratxí

APP Marratxí

Tota la informació sobre actualitat, esdeveniments, mercats… la teniu a la vostra mà si descarregueu l’app municipal de Marratxí.

código QR para Descargar la app