BICMA

La Biennal Internacional de Ceràmica de Marratxí (BICMA) és un concurs de ceràmica artística adreçat als ceramistes de tot el món. El seu objectiu és fomentar la creació i la innovació, i donar suport als artistes que treballen i creen en el camp de la ceràmica. Alhora, es pretén donar a conèixer internacionalment el nom de Marratxí com a municipi del fang, d’antiga i contínua tradició ceramista. Marratxí aposta per la qualitat, la innovació i l’art en la ceràmica com un producte d’identitat cultural d’ahir, avui i demà. El certamen bianual és una oportunitat per donar-se a conèixer, tant nosaltres com a municipi, com els propis artistes de qualsevol nacionalitat.
El jurat és l’encarregat de seleccionar entre totes les obres presentades a les finalistes, entre les quals es triaran les dues guanyadores. El primer premi “Illes Balears” eren 6.000 € i el segon premi “Marratxí Terra de Fang”, 4.000 €.

Catàleg de la VII BICMA 2018

Línia Verda

Per comunicar-nos qualsevol incidència pots fer-ho des de la web o descarregant l’aplicació Línia Verda al teu mòbil.

, BICMA

APP Marratxí

Tota la informació sobre actualitat, esdeveniments, mercats… la teniu a la vostra mà si descarregueu l’app municipal de Marratxí.