Biblioteques de Marratxí

Us donem la benvinguda a la nostra pàgina web i us animem a ser usuaris presencials i virtuals dels nostres serveis i a participar en les diferents activitats programades.

La missió de les nostres biblioteques és formar part activa del municipi, esdevenint el centre d’informació local, i facilitar als usuaris suports per a la seva formació, lleure i cultura.

“La informació ha esdevingut un bé essencial en la nostra societat, i és un factor indispensable per al desenvolupament social, cultural i professional de les persones i les organitzacions” Codi deontològic del COBDC.

És per aquest motiu que la biblioteca desenvolupa un paper fonamental en el procés de facilitar l’accés a la informació i a la cultura.

Fes-te soci

Descarregar

Serveis

A les Biblioteques de Marratxí trobaràs seccions per a tothom: per a informar-te, per a adults, per a infants, col·leccions locals i també en format digital gràcies als nostres arxius multimèdia i la nostra hemeroteca. A més, amb el carnet de la biblioteca podràs fer préstecs de pràcticament tots els materials que conformen el fons bibliotecari.

Pots acudir a les biblioteques del municipi per estar informat i consultar la premsa i les revistes del dia o bé hi pots venir a estudiar.

Una manera de potenciar la lectura entre els més menuts és el fet d’acostumar-los a ella. Així doncs, les Biblioteques de Marratxí posam a la vostra disposició un servei de contacontes. També fomentam la lectura amb els més grans gràcies al Club de Lectura.

Catàleg

Amb el carnet de les Biblioteques de Marratxí podràs accedir a tot el catàleg de la xarxa de Biblioteques de les Illes Balears.

CATÀLEG

On són les biblioteques?

La Biblioteca Municipal des Pont d’Inca amplia els horaris en motiu del període d’exàmens. Els dissabtes 11, 18 i 25 de gener i l’1 i el 8 de febrer romandrà oberta de les 9 a les 15 h.

 • Es Pont d’Inca

  Direcció: C/ Avinguda d’Antoni Maura 44, Planta Baixa

  Telèfon: 971 60 80 23

  Horari: de dilluns a divendres de 9.00 a 20.00 h.

 • Pòrtol

  Direcció: C/ Plaça Constitució, s/n, 07141 Pòrtol, Illes Balears

  Telèfon: 971 60 34 11

  Horari: de Dilluns a Divendres de 16 a 20h