Biblioteques de Marratxí

Us donem la benvinguda a la nostra pàgina web i us animem a ser usuaris presencials i virtuals dels nostres serveis i a participar en les diferents activitats programades.

La missió de les nostres biblioteques és formar part activa del municipi, esdevenint el centre d’informació local, i facilitar als usuaris suports per a la seva formació, lleure i cultura.

“La informació ha esdevingut un bé essencial en la nostra societat, i és un factor indispensable per al desenvolupament social, cultural i professional de les persones i les organitzacions” Codi deontològic del COBDC.

És per aquest motiu que la biblioteca desenvolupa un paper fonamental en el procés de facilitar l’accés a la informació i a la cultura.

Recomanació del mes

Negre i Plata

Paolo Giordano
 • Autor: Paolo Giordano
 • Any d’edició: 2015
 • Sinopsi: En el dia  a dia d’una parella es barregen els bons i els mals dies, els caràcters amb humors negres, malenconiosos i introvertits (ell), amb els argentats, radiants i vitalistes (ella). Cadascun amb els seus capricis, els seus desigs, les seves inseguretats. La convivència quotidiana, doncs, no és un camí de roses. I encara menys quan es tracta d’una parella jove que està aprenent que les famílies, com les persones, també pateixen la solitud.

Fes-te soci

Serveis

A les Biblioteques de Marratxí trobaràs seccions per a tothom: per a informar-te, per a adults, per a infants, col·leccions locals i també en format digital gràcies als nostres arxius multimèdia i la nostra hemeroteca. A més, amb el carnet de la biblioteca podràs fer préstecs de pràcticament tots els materials que conformen el fons bibliotecari.

Pots acudir a les biblioteques del municipi per estar informat i consultar la premsa i les revistes del dia o bé hi pots venir a estudiar.

Una manera de potenciar la lectura entre els més menuts és el fet d’acostumar-los a ella. Així doncs, les Biblioteques de Marratxí posam a la vostra disposició un servei de contacontes. També fomentam la lectura amb els més grans gràcies al Club de Lectura.

Catàleg

Amb el carnet de les Biblioteques de Marratxí podràs accedir a tot el catàleg de la xarxa de Biblioteques de les Illes Balears.

CATÀLEG

On són les biblioteques?

 • Es Pont d’Inca

  Direcció: C/ Avinguda d’Antoni Maura 44, Planta Baixa

  Telèfon: 971 60 80 23

  Horari: de Dilluns a Divendres de 9 a 14h i de 16 a 20h

 • Pòrtol

  Direcció: C/ Plaça Constitució, s/n, 07141 Pòrtol, Illes Balears

  Telèfon: 971 60 34 11

  Horari: de Dilluns a Divendres de 16 a 20h