TAXI A LA DEMANDA

Si necessites anar a l’hospital Son Llàtzer o als Centres de Salut Muntanya i Martí Serra, tens a la teva disposició un servei de taxi a la demanda per 1,5€ el trajecte.

TARGETA SANITÀRIA

Consulta els documents que necessites per tal de renovar o substituir la tareta sanitària.

>> IB Salut 

URGÈNCIES

Per qualsevol urgència mèdica us podeu adreçar al Centre de Salut Martí Serra o a l’hospital Son Llàtzer.

ATENCIÓ PRIMÀRIA

Per consultes d’atenció primària us podeu adreçar als centres de salut Muntanya i Martí Serra, a més de l’hospital Son Llàtzer.

FARMÀCIES

Consulta on es troben les farmàcies de Marratxí i quines estan de guàrdia en cada moment.

VACUNACIÓ

Tota la informació que necessites per campanyes de vacunes.

>> IB Salut 

RUTES SALUDABLES

S’han definit rutes adaptades a la vida quotidiana, que fomentin la socialització dels veïns en el seu propi entorn mitjançant la pràctica d’activitat física en grup. >>Més informació.

CAMPANYA MOSCARD TIGRE

L’Ajuntament du a terme l’estudi i seguiment del mosquit tigre a Marratxí, una espècie invasora que viu a zones urbanes, molesta i vectora de malalties.

XARXA DE SALUT

La Xarxa de Salut és una plataforma local que té com a propòsit millorar la salut de la població de Marratxí, creant entorns saludables. Pretén potenciar, integrar i coordinar els esforços del conjunt d’agents i espais del territori que generen salut (associacions, clubs, piscines municipals, parcs municipals…) i també promocionar activitats saludables.

Dona Sang

L’Ajuntament de Marratxí colabora amb la fundació Banc de Sang per fomentar la donació de sang entre els veïnats. Consulta les dates de recollida al calendari de la Fundació.

>> Fundació Banc de Sang

MÀQUINES BIO-SALUDABLES

L’Ajuntament de Marratxí ha posat a disposició de la ciutadania unes instal·lacions als parcs i jardins del municipi amb l’objectiu de promoure l’activitat física entre la gent gran.

 
app Ajuntament Marratxí

Línia Verda

Per comunicar-nos qualsevol incidència pots fer-ho des de la web o descarregant l’aplicació Línia Verda al teu mòbil.

código QR para Descargar la app

app Ajuntament de Marratxí

APP Marratxí

Tota la informació sobre actualitat, esdeveniments, mercats… la teniu a la vostra mà si descarregueu l’app municipal de Marratxí.

código QR para Descargar la app